Het Schippershuis ontwikkelt zich en ondergaat momenteel een transformatie. Een nieuwe rechtsvorm, een aangescherpte missie en een nieuwe huisstijl. Daar hoort natuurlijk een nieuwe website bij. Deze verwachten we rond de zomer 2019 in werking te stellen.

Intussen gaat het werk uiteraard gewoon door! Joyce richt zich op dit moment voornamelijk op opleidingsontwikkeling rondom betaalbaar energieneutraal bouwen, als projectleider van het Europese project Affordable Zero Energy Buildings (www.azeb.eu) en als directeur a.i. van Kennisinstituut KERN (www.kennisinstituutkern.nl).

Daarnaast wordt Joyce opgeleid als Permacultuur Ontwerper en wordt hard gewerkt aan het project op de eigen Schippershuis locatie aan de Gooyerdijk in Langbroek: In samenwerking met verschillende partijen worden een kleinschalige moestuin en voedselbos ontwikkeld als pioniersproject voor vernieuwing in de landbouw. De basisprincipes voor het ontwerp, aanleg, onderhoud en organisatievorm komen uit de permacultuur: Zorg voor de Aarde, Zorg voor de Mensen en Deel de Overvloed.

We houden graag contact met je!

 

Directie:
Joyce van den Hoek Ostende
E-mail: joyce@hetschippershuis.nl
Telefoon: 06-27228397

 

Office management
Joyce Baas
E-mail: office@hetschippershuis.nl
Telefoon: 06-30717736